1. Susitarimo dalykas.
    • Ši sutartis galioja https://healthy-food-near-me.com svetainėje ir yra sudaroma tarp šių svetainių vartotojo ir svetainių savininko (toliau https://healthy-food-near-me.com )
    • Ši sutartis nustato vartotojo asmens duomenų ir kitos informacijos, kurią https://healthy-food-near-me.com gauna iš svetainės vartotojų, gavimo, saugojimo, apdorojimo, naudojimo ir atskleidimo tvarką. Vartotojas užpildo asmens duomenis.
    • Vartotojas, norėdamas patalpinti informaciją, skelbimą, naudoti svetainę bet kurioje iš thehttps: //healthy-food-near-me.com svetainių, turi atidžiai perskaityti šią Sutartį ir visiškai sutikti su jos sąlygomis. Visiško sutikimo su šia sutartimi patvirtinimas yra vartotojo naudojimasis svetaine.
    • Vartotojas neturi teisės skelbti informacijos, pranešimų, naudotis svetaine, jei nesutinka su šios sutarties sąlygomis arba jei jis nėra sulaukęs pilnametystės, kai turi teisę sudaryti sutartis, arba nėra įgaliotas asmuo. bendrovės, kurios vardu skelbiama informacija, skelbimas.
    • Skelbdamas informaciją svetainėse naudodamasis svetaine, vartotojas įveda asmens duomenis arba, pateikdamas šiuos duomenis kitu būdu, ir (arba) atlikdamas bet kokius veiksmus svetainėje ir (arba) naudodamasis bet kuria svetainės dalimi, Vartotojas aiškiai sutinka su šios sutarties sąlygas ir teikiahttps: //healthy-food-near-me.com teisę gauti, saugoti, apdoroti, naudoti ir atskleisti vartotojo asmens duomenis pagal šios Sutarties sąlygas.
    • Ši sutartis nereglamentuoja andhttps: //healthy-food-near-me.com nėra atsakinga už vartotojo asmeninių duomenų ir bet kokios kitos informacijos gavimą, saugojimą, tvarkymą, naudojimą ir atskleidimą tretiesiems asmenims, kurie nėra „https“ valdomi ar valdomi : //healthy-food-near-me.com ir asmenims, kurie nėra „AvtoTachki“ darbuotojai .com, net jei Vartotojas gavo prieigą prie šių asmenų svetainių, maisto produktų ar paslaugų per https: // sveikas-maistas-šalia manęs .com arba naujienlaiškis. Konfidencialu, kad ši sutartis yra vienintelė informacija, saugoma svetainės duomenų bazėje šifruota būsena ir yra prieinama tik šiuo adresu: //healthy-food-near-me.com.
    • Vartotojas pripažįsta, kad nepaisydami savo asmens duomenų ir autorizacijos duomenų saugumo ir apsaugos, trečiosios šalys gali gauti neteisėtą prieigą prie paskyros ir asmeninių bei kitų vartotojo duomenų. https://healthy-food-near-me.com neatsako už nuostolius, patirtus dėl tokios prieigos.
  2. Asmens duomenų gavimo tvarka.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Slapukai, teikiantys paslaugas, atsižvelgiant į tai, pavyzdžiui, duomenų saugojimas krepšelyje tarp apsilankymų;
    • Vartotojo IP adresas.
  2. Visą informaciją mes renkame taip, kaip yra, ir ji nesikeičia renkant duomenis. Vartotojas yra atsakingas už patikimos informacijos, įskaitant informaciją apie asmens duomenis, pateikimą. Http://healthy-food-near-me.com turi teisę, jei reikia, patikrinti pateiktos informacijos tikslumą ir paprašyti pateiktos informacijos patvirtinimo. prireikus teikti paslaugas Vartotojui.
  3. Naudotojo informacijos naudojimo procedūra.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Prieigos prie duomenų bazės suteikimo sąlygos.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • pagrįstiems valstybinių institucijų, turinčių teisę reikalauti ir gauti tokius duomenis ir informaciją, prašymams;
    • jei, https://healthy-food-near-me.com nuomone, Vartotojas pažeidžia šios Sutarties sąlygas ir (arba) kitas sutartis ir susitarimus tarp https://healthy-food-near-me.com ir Vartotojas.
  7. Kaip pakeisti / ištrinti šią informaciją arba atsisakyti prenumeratos.
  1. Vartotojai bet kuriuo metu gali pakeisti / ištrinti Asmeninė informacija (telefonas) arba atsisakyti prenumeratos. Kai kurių https://healthy-food-near-me.com funkcijų, kurioms reikalinga galimybė naudotis informacija apie Vartotoją, darbas gali būti sustabdytas nuo informacijos pakeitimo / ištrynimo momento.
  2. Vartotojo asmens duomenys saugomi tol, kol Vartotojas juos ištrina. Pakankamas Vartotojo pranešimas apie asmens duomenų ištrynimą ar kitokį tvarkymą bus laiškas (informacija), išsiųstas Vartotojo nurodytu el.
  3. Duomenų apsauga.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktinis adresas iškilus klausimams.
  4. Jei turite klausimų, pageidavimų, nusiskundimų dėl jūsų pateiktos informacijos, susisiekite el. Pašto adresu: Support@healthy-food-near-me.com. Gavę rašytinį prašymą ir pateikus dokumentą, kuriame nustatoma jo tapatybė ir autoritetas, mes galime pateikti vartotojui informaciją apie informacijos apie duomenų bazės vietą gavimo tvarką.
  5. Privatumo politikos pakeitimai.
  6. Mes galime pakeisti privatumo politikos sąlygas. Tokiu atveju versiją pakeisime sąlygų puslapyje, todėl periodiškai patikrinkite dar kartą https://sveikas- maistas- netoliese-me.com/ privatumo sutartis Visi Sutarties pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo. Naudodamasis Svetaine Vartotojas patvirtina, kad sutiko su naujomis Privatumo politikos sąlygomis redakcija, galiojančia tuo metu, kai Vartotojas naudojasi Svetaine.
  7. Papildomos sąlygos.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Tuo atveju, jei kuri nors Privatumo politikos nuostata, įskaitant bet kokį pasiūlymą, sąlygą ar jos dalį, bus laikoma prieštaraujančia įstatymams arba negaliojanti, tai neturės įtakos likusioms nuostatoms, kurios neprieštarauja įstatymams, jos lieka visa galia ir galioja, o bet kokia negaliojanti nuostata arba nuostata, kurios negalima įvykdyti be tolesnių Šalių veiksmų, laikoma pakeista, pakeista tiek, kiek būtina užtikrinti jos galiojimą ir įgyvendinimo galimybę.
  3. Ši sutartis taikoma Vartotojui nuo to momento, kai jis naudojasi svetaine, įskaitant skelbimo talpinimą, ir galioja tol, kol svetainėje yra saugoma bet kokia informacija apie vartotoją, įskaitant asmens duomenis.